Studio 12 - Čas za drugo perspektivo

Studio12.tvfacebook twitter
vimeoyoutube
Studio ZNANJA
Navigacija: Studio 12 Človek in družba Nova znanost Primer dobre prakse – Sodelovanje raziskovalnih institucij

Primer dobre prakse – Sodelovanje raziskovalnih institucij(12:15) Raziskovanje in odkrivanje energijskih sevanj in njihovega vpliva na človeka je znanstveno področje, ki se je šele začelo uveljavljati. Še posebej v uradnih znanstvenih krogih ta raziskovanja pogosto naletijo na dvom. Zato je toliko bolj spodbudno, ko se dve sorodni instituciji, ki delujeta na tem področju, odločita, da bosta združili sile in delovali usklajeno, za večjo učinkovitost v raziskovanju, informiranju javnosti in preventivnem delovanju.

Komentarji (1)

RSS komentarjev
...
Konrad Ajster
Ali znanost še danes ne more dokazati škodljive energij?

Z veseljem sem poslušal dva spoštovana raziskovalca: ga. Branko Lovrečič in g. Milana Rogulja, na področju škodljivih sevanj, od katerih je opaziti, da instinktno verjamejo v škodljivost teh energij na raznih industrijskih izdelkih, vendar je opaziti, da nimajo pravih argumentov in dokazov za te škodljivosti, katere pa je meni v raziskovalni dobi 18 let, le uspelo teoretično in znanstveno dokazljivo razrešiti pa tudi praktično v vsakem trenutku dokazati, še posebej delovaje treh različnih ( še neznanih energij), na biopolje in okolico, skratka sem odkril naravne zakone materije in na osnovi teh novih odkritij je možno svet postaviti na skupni imenovalec, je s tem ta formula znanosti sedaj odkrita, vprašanje pa ostaja ali bodo to odkrito formulo, skeptični znanstveniki hoteli sploh resno obravnavati!

Odkril sem naravne zakone in delovanja treh naravnih energij na bio telo/ telesne celice, odkril vzroke nastajanja bolezni, zdravljenja brez zdravil in bolečin pa tudi formulo za zdravo konstantno življenje brez zdravil in medicine!

Odkril sem tudi naravne zakone za energijsko upravljanje, na osnovi katerih je možno industrijsko izdelovati vse vrste proizvodov, ki imajo človeku ugodno energijo in s tem tudi izdelke ki ustvarjajo v človeku zdravilno energijo in to je samo delček vseh možnosti in znanja, ker na tej osnovi so razjasnjeni tudi drugi znanosti nerazumljivi pojmi in še veliko ostalega!
Konrad Ajster , 1. March 2012

Napišite komentar

zmanjšaj | povečaj

busy
 

Tedenske video novosti

Trenutno gledano ...

Podpora projektu


Studio12 - postani donator

V središču

Vdihnimo Navdih 2013

Studio12: Vdihnimo Navdih

Socialna omrežja

twitterfacebookvimeoyoutube

Glavni Sponzorji projekta

- Viidea d.o.o  - Spletno gostovanje
- Genion Clipping - Donator za brezplačno medijsko spremljanje
- LiveNetLife - omogoča interaktivno komunikacijo na video portalu

Promocija

Hitri kontakt

Studio 12 - čas za drugo perspektivo